Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

Běhání

Cvičení pro ženy

Běhání

Nový příspěvekod Sportuj v ned 05. črc 2009 17:30:47

Patří mezi vaš oblíbený sport Běhání? Jak často se mu věnujete? A jaký je váš cíl při běhání?
Sportuj
Administrátor

Re: Běhání

Nový příspěvekod Terka157 v pon 06. črc 2009 19:03:03

Přeji dobrý den!!!

Běh opravdu patří mezi mé oblíbené sporty. Věnuji se mu bohužel jen velmi málo, ale proto jsem zde, abych to napravila. A cílem běhu je v první řadě podstatný přínos pro mé zdraví, a dále skvělá možnost uvolnit napětí a cítit se skvěle :-)

Zde jsem se zaregistrovala právě proto, abych třeba právě běh zařadila do svého života. Já žiju v centru Prahy a nemám pravidelnou pracovní dobu. Pravidelně volno mám až tak v 21hod. večer.

Tak jsem chtěla jen zkusit zda by mi Váš server nějak nenapomohl :-)

Mám ráda i dost jiných sportů.

Děkuji, a zdravím všechny sportovce :-)) Tereza
Terka157
Můj první příspěvek!

Nový příspěvekod Sportuj v pon 06. črc 2009 19:08:41

Terka157 píše:Přeji dobrý den!!!

Běh opravdu patří mezi mé oblíbené sporty. Věnuji se mu bohužel jen velmi málo, ale proto jsem zde, abych to napravila. A cílem běhu je v první řadě podstatný přínos pro mé zdraví, a dále skvělá možnost uvolnit napětí a cítit se skvěle :-)

Zde jsem se zaregistrovala právě proto, abych třeba právě běh zařadila do svého života. Já žiju v centru Prahy a nemám pravidelnou pracovní dobu. Pravidelně volno mám až tak v 21hod. večer.

Tak jsem chtěla jen zkusit zda by mi Váš server nějak nenapomohl :-)

Mám ráda i dost jiných sportů.

Děkuji, a zdravím všechny sportovce :-)) Tereza

Zdravím
a nenašla by sis na běhání čas třeba ráno....., ideální to je mezi 7 - 10 hodinou
Sportuj
Administrátor

Nový příspěvekod Meruna v čtv 20. kvě 2010 20:29:28

Ahoj sportovci,
zkuste se proběhnout online :-) Stačí nahrát svou fotku a můžete vyhrát maraton,
s přítelem jsme se u toho dost vyblbli ;) ;) ;)

http://www.bezjakoozivot.cz/
Meruna
Nový člen

Zpět na Cvičení pro ženy