Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

Bosu

Cvičení pro ženy

Bosu

Nový příspěvekod Sportuj v ned 05. črc 2009 17:34:38

Chodíte na hodiny, kde se využívá "půlmíč" Bosu? Jak vás to baví, kam chodíte?
Sportuj
Administrátor

Re: Bosu

Nový příspěvekod baybe v pon 12. pro 2011 13:13:29

Já chodívám na cvičení, které se jmenuje aerobik mix. Každou hodinu děláme vlastně něco jiného. Jednou cvičíme klasický aerobik, jednou děláme spíše pilates a protahování, jindy cvičím na velkých gymnastických míčích, jednou s malými míči "overbally" a taky někdy na bosu. Já se musím přiznat, že bosu je pro mě ze všeho snad nejhorší. Je to celkem náročné, člověk musí mít pevné svaly, aby se na tom bosu vůbec udržel. Je to zaměřené hodně na stabilitu. Samozřejmě vím, že cviky na stabilitu jsou pro tělo perfektní, nicméně mně moc nevyhovují. Přijde mi, že se tak snažím udržet na bosu, že spíše ten postoj držím křečovitě, navíc je to zápřah na kotníky. Takže já a bosu nic moc, to raději klasické stepy ;)
baybe
Nový člen

Zpět na Cvičení pro ženy