Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

Cvičení s trenérem

Cvičení pro ženy

Cvičení s trenérem

Nový příspěvekod Sportuj v sob 08. srp 2009 20:26:04

Trénuje s osobním trenérem nebo sami? Jaké jsou podle vás výhody cvičení s osobním trenérem..
Sportuj
Administrátor

Re: Cvičení s trenérem

Nový příspěvekod lvicoun v úte 15. zář 2009 8:54:51

Ze začátku jsem trenéra měla. Doporučuji i ostatním, už jen kvůli naučení správné techniky - ovšem pozor na rádoby trenéry, kteří správnou techniku cviku neumí :-( bohužel ani licence není záruka všeho. Já si naštěsti ze začátku vybrala dobře. V současnoti už cvičím bez trenéra, už jen vzhledem k tomu, že nepowerlifter by mi těžko pomohl :)
lvicoun
člen Sportuj.com

Re: Cvičení s trenérem

Nový příspěvekod lenaluna v úte 18. říj 2011 17:30:54

Tak to by se mi velmi líbilo, kdybych měla osobního trenéra, ale ještě nikdo se dobrovolně nepřihlásil. Takže se při sportování buďto připojuji k nějaké zkušené skupince lidí, kteří mě učí správnou techniku nebo cvičím sama a myslím si, že to dělám dobře.
Prodávám pelíšek pro psy, tašky pro psy a oblečky pro psy.
lenaluna
Nový člen

Zpět na Cvičení pro ženy