Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Cyklistika -využití Sportesteru

silniční, horská, rekreační

Cyklistika -využití Sportesteru

Příspěvekod Sportuj v úte 30. pro 2008 11:20:35

Využíváte při svých projíždkách měřič tepové frekvence(sportteter), případně jaký?
Sportuj
Administrátor

Re: Cyklistika -využití Sportesteru

Příspěvekod aspen v sob 17. led 2009 9:01:41

Sportuj píše:Využíváte při svých projíždkách měřič tepové frekvence(sportteter), případně jaký?

samozřejmě využím, bez toho to pořádně nejde. Používám Polar Cyklo CS200
aspen
Nový člen

Příspěvekod ondrij v pon 27. úno 2012 20:26:18

Hmm ja mam tuto RCX5 bike . nic jej fakt nechyba a skvelo ju vyuzijem. http://korcule.com/merace-tepu/modely?s ... e=6&page=4

Zaujala ma ta CS200, co si spominal. Prosim vies mi napisat dake tvoje skusenosti? Lebo tiez uvazujem nad dokupenim takejto verzie, ktora ma skor blizsie k tachometru, ale neviem ci to stoji za to. Ta RCX5 nie je totizto vzdy najpraktickejsia a tu CS verziu by som mohol mat vkuse na biku pripnutu
ondrij
Můj první příspěvek!

Příspěvekod sob22 v stř 14. bře 2012 17:46:05

Tepovku mám, ale hruďák mi leží na poličce a používám jen hodinky :D Ale občas si tepy změřím spíš ze zvědavosti,jaké maximální a průmerné tepy mám. Ale že bych přesně podle stanových zon trenoval a jezdil. Na to mě neužije. A mám jakýsi "xFact" z Hervisu :D
sob22
Můj první příspěvek!

Příspěvekod JirkaV v úte 01. kvě 2012 21:17:14

Využívat sportester je určitě dobrá věc. Je ale potřeba znát jak ho k tréninku využívat. Někdo si ho koupí ze zvědavosti a po krátké době ho odstaví a jezdí dál podle svého citu.
Sportester není pro hlupáky.
JirkaV
Nový člen

Zpět na Cyklistika