Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Jakou si vybrat lyžařskou cestovní kancelář

Ostatní sportovní informace, které jinam nepatří

Jakou si vybrat lyžařskou cestovní kancelář

Příspěvekod tomas.klempir v pon 02. kvě 2011 13:45:47

Jakou si prosím vybrat lyžařskou cestovní kancelář? Ano, je právě konec sezóny, ale rád bych stihnul first minute cenu a chci být připraven. Z toho, co jsem viděl, mi nejlépe vyšla cestovní kancelář PUXtravel, která nabízí lyžování ve všech pro mě atraktivních státech. V životě jsem ale s cestovní kanceláří lyžovat nejel a lyžování pro mne znamená akorát Českou republiku s Slovensko. Jsem tedy taková lyžařská lama :-) Proto prosím, pokud máte s touto či jinou cestovní kanceláří nějaké zkušenosti, můžete se podělit? Preferuji cenu a rozumnou komunikaci.
tomas.klempir
Můj první příspěvek!

Re: Jakou si vybrat lyžařskou cestovní kancelář

Příspěvekod Fisa v stř 14. bře 2012 13:58:57

Dobrý den. Cestovních kanceláří, které se zabývají lyžařskými zájezdy je poměrně hodně. Nejlepší lyžování je bezpochyby v Alpách. Já osobně využívám služeb cestovní kanceláře SONA ( http://www.sonatour.cz ), se kterou jsem již několikrát navštívil Francouzské Alpy. Je tam neskutečně krásné prostředí a rozsáhlé areály s nejlepšími sjezdovkami. Ten výhled na horské velikány je nezapomenutelný.
Fisa
Můj první příspěvek!

Zpět na Ostatní - sportovní