Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Lymfodrenáž

Cvičení pro ženy

Lymfodrenáž

Nový příspěvekod Sportuj v ned 05. črc 2009 17:32:25

Myslíte, že je lymfodrenáž učinná pro zformování postavy?
Sportuj
Administrátor

Re: Lymfodrenáž

Nový příspěvekod lenaluna v sob 23. črc 2011 15:03:26

Podle mě je lymfodrenáž účinný podpůrným prostředkem pro zformování postavy, ale nestavěla bych to jako prioritu. Naštěstí já osobně lymfodrenáž ještě nepotřebuji, protože se sportu věnuji velice aktivně, ovšem jsou dámy, které se bojí jít do plavek jenom kvůli špatné postavě, tak těm bych to doporučila. Běhejte, dělejte sport, u kterého se cítíte dobře a ještě si zajděte na lymfodrenáž. Po pár měsících se jistě budete cítit dobře a budete odhodlané jít i do plavek.
Prodávám pelíšek pro psy, tašky pro psy a oblečky pro psy.
lenaluna
Nový člen

Re: Lymfodrenáž

Nový příspěvekod wireen v čtv 22. zář 2011 10:03:07

Já jsem osobně lymfodrenáž vyzkoušela na doporučení známé. U mě pomohla ke zhubnutí jen málo, ale vyhladila se mi kůže a ztratila celulitida. Ze začátku to ale chce časté a hlavně pravidelné opakování. Za mě můžu určitě doporučit. Určitě si i krásně odpočinete.
Kineziologický tejp si beru ke sportu vždy. Ortéza na kotník či jinou část těla mi za to už nestojí. :)
wireen
Můj první příspěvek!

Zpět na Cvičení pro ženy