Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

na jaký sport se vrhnout?

Ostatní sportovní informace, které jinam nepatří

na jaký sport se vrhnout?

Nový příspěvekod sharik v pát 12. srp 2011 16:55:07

Zdravím,
chtěl bych tady Vás, zkušenější, požádat o radu. Nedávno mi lékaři zakázali boxovat, kvůli problémům z krevním tlakem a když mi nakonec i trenér řekl, že pokud mám problémy s tím, je dostávat rány po hlavě dost nebezpečné, musel jsem se chtě nechtě boxu vzdát.
Řeším teď co dál a nějak nevím, do čeho se vrhnout. Je mi 20 let a pro většinu sportů je prý příliš pozdě, abych začal a mohl dosáhnout nějakých větších úspěchů. Kamarádi mi poradili powerlifting, na který mám prý odpovídající věk začít, když budu opravdu TVRDĚ trénovat tak i možnost mít dobré výsledky a úspěchy a pomohli mi sestavit pro začátek tréninkový plán do posilovny (protože při boxování jsem tak nějak na posilovnu neměl až tak moc času a v posledních měsících jsem i ztratil nějaké to kilo a tím vším šla pryč i síla).
Chtěl bych se zeptat na radu. Nevíte o nějakém jiném sportu, kde nejsem příliš "starý" na to abych začal a měl šanci na slušné "úspěchy" (pochopitelně když budu tvrdě dřít a leccos tomu obětuju) a mám na to naopak dobrý věk? Rád bych znal všechny možnosti, než se do něčeho vrhnu, ale protože znám spíš jen ty powerliftery a boxery, musím se zkusit zeptat tady.
Díky za odpovědi...
sharik
Můj první příspěvek!

Zpět na Ostatní - sportovní