Zdravím,
chtěl bych tady Vás, zkušenější, požádat o radu. Nedávno mi lékaři zakázali boxovat, kvůli problémům z krevním tlakem a když mi nakonec i trenér řekl, že pokud mám problémy s tím, je dostávat rány po hlavě dost nebezpečné, musel jsem se chtě nechtě boxu vzdát.
Řeším teď co dál a nějak nevím, do čeho se vrhnout. Je mi 20 let a pro většinu sportů je prý příliš pozdě, abych začal a mohl dosáhnout nějakých větších úspěchů. Kamarádi mi poradili powerlifting, na který mám prý odpovídající věk začít, když budu opravdu TVRDĚ trénovat tak i možnost mít dobré výsledky a úspěchy a pomohli mi sestavit pro začátek tréninkový plán do posilovny (protože při boxování jsem tak nějak na posilovnu neměl až tak moc času a v posledních měsících jsem i ztratil nějaké to kilo a tím vším šla pryč i síla).
Chtěl bych se zeptat na radu. Nevíte o nějakém jiném sportu, kde nejsem příliš "starý" na to abych začal a měl šanci na slušné "úspěchy" (pochopitelně když budu tvrdě dřít a leccos tomu obětuju) a mám na to naopak dobrý věk? Rád bych znal všechny možnosti, než se do něčeho vrhnu, ale protože znám spíš jen ty powerliftery a boxery, musím se zkusit zeptat tady.
Díky za odpovědi...