Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

nemoc

Trapí vás nějaký zdravotní problém, rádi vám poradíme.

nemoc

Nový příspěvekod oilova@seznam.cz v čtv 29. led 2009 9:37:03

dobrý den chci se zeptat všera jsem byla na magnetické rezonanci na vyšetření.Chci se zeptat jestli to má nějaké vedlejší účinky nebo jestli mě mohlo být po tom špa¨tně. když jsem od tamtud odcházela tak mě nebylo nejlíp cítila jsem se jsko na zvracení myslíte že to mohlo být z toho nebo to je shoda náhod a cítila jsem bolest hlavy předem děkuji
oilova@seznam.cz
člen Sportuj.com

Re: nemoc

Nový příspěvekod Sportuj v čtv 29. led 2009 10:50:42

oilova@seznam.cz píše:dobrý den chci se zeptat všera jsem byla na magnetické rezonanci na vyšetření.Chci se zeptat jestli to má nějaké vedlejší účinky nebo jestli mě mohlo být po tom špa¨tně. když jsem od tamtud odcházela tak mě nebylo nejlíp cítila jsem se jsko na zvracení myslíte že to mohlo být z toho nebo to je shoda náhod a cítila jsem bolest hlavy předem děkuji

vyšetření na mangetické rezonanci by němělo mít žádné vedlejší účinky. Možná vám bylo špatně ze stíšněného prostoru. Ale z dostupných informací by magnetická rezonance neměla být takové vedlejší účinky.

edit:
ješte přidávám základní info o magnetické rezonanci
http://www.sportuj.com/view.php?nazevcl ... 2008070043
Sportuj
Administrátor

Zpět na Zdraví, nemoc, bolest