Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Otázky začátečníka

Směřujte sem všechny dotazy týkajicí se posilování a fitness

Re: Otázky začátečníka

Nový příspěvekod lvicoun v úte 15. zář 2009 8:31:13

libormahdal píše:

2)biceps,triceps

Nechápu, proč v jeden den cvičit jen ruce.
Rýsuje se dietou, ne počtem opakování. Krásně vysekat lze i beze změny dosavadního tréninku, ale musí se držet dieta.
lvicoun
člen Sportuj.com

Nový příspěvekod libormahdal v úte 15. zář 2009 11:50:29

lvicoun píše:Silně nesouhlasím s předchozím příspěvkem. Split pro začátečníka není!
Začátečník musí především zpevnit střed těla, naučit se správnou techniku cviků. Ideální na toto vše je trénink 3x týdně celého těla.
Dovolím si hodit odkaz na jiné forum, kde je jeden z povedených rozpisů uveden:
http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=104

Nemusím snad připomínat, že základ cvičení je správná strava ;-)

Nechci se hádat. Každý ať si zkusí svoje. Mě nejlépe tělo ,,funguje" takhle ;) ;) . Nikdy jsem nedělal jiný sport(jen tae kwon do- asi 2 měsíce a teď pokračuji s MMA). Začínal jsem PŘESNĚ takhle a nikdo z mých známích nemá takové :!: výsledky :!: :ugeek: :ugeek: .

PS: Jestli na holky vysoké počty nezabírají tak mě oprav prosím :roll: :roll:
libormahdal
Nový člen

Nový příspěvekod lvicoun v úte 15. zář 2009 17:47:57

Tím že jen zvýšíš opakování nad normál ani holka nic nevyseká, pokud nebude držet dietu. Jistým počtem opakování se fakt nerýsuje, jediné, čeho se může docílit je, že se zcýší celkový objem práce, což dobře jde i přidáním série. Nevidím důvod jet při rýsování jiný trénink, než v objemu.

To že vypadáš podle svého tréninku lépe než ostatní, promiň, ale to není argument :) nic ve zlém. Já znám zase spoustu jiných, kteří po splitu vypadají po 2 letech stále stejně a kolikrát i dobrý trénink nepřináší pořádné výsledky.
lvicoun
člen Sportuj.com

Nový příspěvekod libormahdal v čtv 17. zář 2009 17:48:17

lvicoun píše:Tím že jen zvýšíš opakování nad normál ani holka nic nevyseká, pokud nebude držet dietu. Jistým počtem opakování se fakt nerýsuje, jediné, čeho se může docílit je, že se zcýší celkový objem práce, což dobře jde i přidáním série. Nevidím důvod jet při rýsování jiný trénink, než v objemu.

To že vypadáš podle svého tréninku lépe než ostatní, promiň, ale to není argument :) nic ve zlém. Já znám zase spoustu jiných, kteří po splitu vypadají po 2 letech stále stejně a kolikrát i dobrý trénink nepřináší pořádné výsledky.

Ne, dobře. Nebudu se hádat. Nechám ti dát za pravdu. Platí?
Takže pokud chcete zvýšit objem tréninku ;) = zvýšit námahu svalů = spotřebu energie doporučujeme buď přidat série nbo zvýšit počty opakování na sérii. Na tomhle se shodneme ne?
libormahdal
Nový člen

Nový příspěvekod frannta v čtv 10. úno 2011 10:43:55

Hlavně se nesmí zapomenout na pořádnou stravu a výživu.
Podle mě je zásadnější do začátku na regeneraci víc gainer, než protejn, ikdyž ten je taky dost důležitý...
frannta
Nový člen

Nový příspěvekod aleš23 v čtv 26. kvě 2011 17:56:38

Natrefil jsem na super stránku, je to online tréninkový plán do léta, každý den mi chodí fakt dobré zprávy na email jak cvičit, správně se stravovat a podobně. Je to fakt skvělé! Koukněte se na to www.bozsketelo.cz
Třeba to pomůže ;)
aleš23
Můj první příspěvek!

Nový příspěvekod alespu v pát 17. čer 2011 22:29:03

Právě jsem si koupil super levné vstupy do fitka v Praze, koukněte se na www.letninabidka.cz a dokonce tam můžete vyhrát i půlroční členství zdarma, stačí to poslat dále
alespu
Můj první příspěvek!

Předchozí

Zpět na Kulturistika