Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

Paragliding, škola paraglidingu, kurzy paraglidingu

Ostatní sportovní informace, které jinam nepatří

Paragliding, škola paraglidingu, kurzy paraglidingu

Příspěvekod klara1111 v sob 26. zář 2009 9:12:03

Skús http://www.aparaglidingskola.sk, môžem vrelo odporúčať . Chlapci sú profici v oblasti paraglidingu a rozumejú tomu čo robia./môžeš mi veriť, predtým som robila kurz inde, ale dozvedela som sa od známeho, že tam to je úplne o niečom inom, tak som skúsila/ Podľa mňa „Perfectfly“ – ako sa nazýva ich škola paraglidingu patrí určite medzi najlepšie na slovensku. Takisto u nich kúpis celu paraglidingovú výstroj. Pri výbere paraglidingovej vystroje ochotne poradia a dostaneš na všetko výraznu zľavu.Majú aj obrovský výber použitej „second hand“ paraglidingovej výstroje pre menej náročných. Kurz v ich škole trval 6 díi a z toho sme 5 dní lietali. Robia aj tandemove lety. Nakoniec kurzu som uz dokázala sama lietat termiku aj z vysokých kopcov. Musiš sa vsak pripraviť na makačku-denne na kopci od rána do večera.
klara1111
Můj první příspěvek!

Re: Paragliding, škola paraglidingu, kurzy paraglidingu

Příspěvekod sabina.sto v stř 14. pro 2011 11:38:11

Škoda, že je to na Slovensku, po tandemu jsem chtěla vyzkoušet i paragliding, ale spíš si najdu něco poblíž Prahy.
Výcvik aff a následný tandemový seskok Kolín přinesou nezapomenutelný zážitek.
sabina.sto
Nový člen

Zpět na Ostatní - sportovní