Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

Posilovna nebo jiná pohybová aktivita

Cvičení pro ženy

Posilovna nebo jiná pohybová aktivita

Nový příspěvekod greatpaja v úte 11. srp 2009 19:50:09

Dobrý den dámy,
pište zde Vaše názory ohledně toho, co považujete za nejlepší formu cvičení, kterým si udržujete kondici. Dáváte přednost cvičení v posilovně nebo např. aerobicu, běhání, plavání nebo jiné aktivitě?
Bc. Pavel Šrámek
poradce v oblasti výživy a tělesné aktivity
http://www.fittrend.cz
greatpaja
Nový člen

Re: Posilovna nebo jiná pohybová aktivita

Nový příspěvekod lvicoun v stř 26. srp 2009 12:09:43

Já osobně kombinuji posilovnu, kolo, tae bo a jiné formy aerobicu a občas plavání.
lvicoun
člen Sportuj.com

Nový příspěvekod lenaluna v stř 12. říj 2011 15:48:01

U všeho vydržím jenom chvilku a musím to střídat. Většinou to střídám podle ročních období. Teď, jak se ochladilo, už nejezdím na kole. Na bazén už mě to taky ani moc neláká, protože už je zima. Na krytý bazén půjdu až tehdy, když bude sníh. Teď se věnuji cvičení doma a strečingu, což je hodně důležité, aby se nezkracovali svaly. No a sem tam to doplňuji i jinými sporty.
Prodávám pelíšek pro psy, tašky pro psy a oblečky pro psy.
lenaluna
Nový člen

Nový příspěvekod sabina.sto v pon 07. lis 2011 8:45:17

Já se doma absolutně nemůžu donutit cvičit, prostě potřebuju, aby nade mnou někdo stál :D Nejvíce mi vyhovuje spinning, protože si tam dám hodně do těla, jinak taky zumba, ale je celkem problém najít opravdu dobrou předcvičovatelku. Chtěla bych ještě určitě zkusit jógu, ta sice na hubnutí moc není, ale je důležité si tělo udržovat i jinak.
Výcvik aff a následný tandemový seskok Kolín přinesou nezapomenutelný zážitek.
sabina.sto
Nový člen

Nový příspěvekod baybe v čtv 12. led 2012 11:27:35

Já jsem teď začala chodit s přítelem do fitness. Dřív jsem byla zvyklá cvičit jen aerobik, speeding a zumbu. Teď zkouším ten fitness a je to fajn, kombinuju to s plaváním. Myslím si, že plavání je super na formování postavy. Nicméně mi ten aerobik a zumba chybí, takže to budu muset nějak střídat :)
baybe
Nový člen

Zpět na Cvičení pro ženy