Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Problém při utkání

Fotbal

Problém při utkání

Příspěvekod Kuba_601.skss v ned 08. úno 2009 19:49:14

Ahoj, potřeboval bych poradit s jedním problémem. V sobotu jsme měli v rámci zimní přípravy trénink,docela dost ostrý-sprinty,běhy do kopce atd...
V neděli jsme potom měli přátelské utkání. Přibližně jeden rok jsem nehrál žádné utkání a toto utkání bylo první v mém novém klubu. Už před přestupem jsem měl občas problém s tím,že jsem se nedonutil být častěji v pohybu a proto jsem jako útočník buďto sprintoval naplno za míčem, nebo odpočíval chůzí. Přijde mi, jakobych měl ztěžklé nohy a vůbec se mi nechtělo běhat.Přitom pokud běžím relativně stejným tempem,jsem schopný zaběhnout slušné časy a patřím k nejlepším běžcům na delší tratě z našeho týmu. (1500m určitě pod 5 minut atd.) Na hřišti jsem byl ale docela mimo. Myslíte,že je tím náročným tréninkem,který byl předchozí den? Nebo spíše tím,že jsem dlouho nehrál a musím se do toho tempa dostat? Napište mi prosím jakýkoliv názor... děkuji
K_U_B_A
Kuba_601.skss
Nový člen

Re: Problém při utkání

Příspěvekod Návštěvník v sob 16. kvě 2009 19:08:00

Nevím co jsi čekal po roční pauze ale pokud jde o tvůj problém zaměř se více na to jak lépe využívat svoji rychlost v zápase. Ono totiž dostihový kůň, který na hřišti nic nevymyslí je k prdu. Mnohem cennější jsou koně chytří ve finálním zakončení a nahrávce. Není to o tom sprintovat ale pohybovat se v poklusu a pak řádně akcelerovat do prostoru nejlepší střelecké pozice. Nezapomeň na techniku kopu a pohybu s balonem. Znám jednoho kterého nedoženeš a na peti metrech tě udělá o dva metry, ale s balonem si neví rady pořád se mu plete pod nohy.
Návštěvník
člen Sportuj.com

Re: Problém při utkání

Příspěvekod p.toth007 v úte 19. dub 2011 2:41:17

No myslím si že je to aj jedno aj druhé.... Z ťažkého tréningu sú aj ťažké nohy, a ešte ked si dlho netrénoval tak to sa nečuduj.... chce to pravidelnosť ako všetko v živote...
Bavim sa životom, cestujem, športujem, spravujem hotel máj
hodinky
p.toth007
člen Sportuj.com

Zpět na Fotbal