Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Sport a kontaktní čočky

Ostatní informace, které se netýkají sportu

Sport a kontaktní čočky

Příspěvekod Sportuj v ned 25. říj 2009 10:44:11

Využíváte při sportu kontaktní čočky ?
Sportuj
Administrátor

Re: Sport a kontaktní čočky

Příspěvekod Sportak1 v pon 17. led 2011 13:33:52

Jo! Nevim moc, jak bych třeba u florbalu s brejlema obstál... Ale asi to taky neni úplně ideální. Moje přítelkyně třeba závodně tančí. A říkala, že jednou nějakýmu klukovi při tanci při nějaký figuře nechtěně vydloubla čočku z oka... To muselo bejt asi hodně příjemný. :?
Sportak1
Nový člen

Re: Sport a kontaktní čočky

Příspěvekod kuzma11 v stř 13. dub 2011 10:16:27

Ahoj,
řešil jsem před nedávnem podobný problém, protože jsem byl nucen začít nosit klasické brýle, což mi ale nebylo moc při chuti protože aktivně hraji fotbal. Po vzájemné konzultaci ve fokus optiku jsem si vybral kontaktní čočky s tím, že by při fotbalu neměl být žádný problém. Takže se toho vůbec neboj a jdi do toho. Pokud bych chtěl poradit s výběr na kontakní čoky do eshopu http://www.eshop.fokusoptik.cz.
kuzma11
Nový člen

Zpět na Ostatní