Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Suplementy poradna

Doplňky výživy

Suplementy poradna

Příspěvekod Sportuj v pon 01. pro 2008 8:38:27

Máte nějaké dotazy ohledně suplementů, pište sem.
Sportuj
Administrátor

Re: Suplementy poradna

Příspěvekod Asafa v úte 30. pro 2008 11:41:07

Chtěl bych se zeptat jestli je možné užívat kreatin, když mi 16 let. Děkuji za odpověd
Asafa
Nový člen

Příspěvekod martin_es6 v úte 30. pro 2008 13:16:36

je to možne..kreatin je latka ktoru ma v tele každý..ale sa motný kreatin si myslim že nestači je dobre ho zkombinovať s proteinom alebo gainerom..a ako dlho už cvičiš a čo si do teraz bral?
martin_es6
člen Sportuj.com

Příspěvekod Asafa v úte 30. pro 2008 15:36:17

martin_es6 píše:je to možne..kreatin je latka ktoru ma v tele každý..ale sa motný kreatin si myslim že nestači je dobre ho zkombinovať s proteinom alebo gainerom..a ako dlho už cvičiš a čo si do teraz bral?

no hlavním sportem je u mě atletika, do posilovny pravidelně chodím asi 3 měsíce, zatím jsou nepoužíval nic ani protein a gainer. Co bys tedy radil jako první?
Asafa
Nový člen

Příspěvekod martin_es6 v úte 30. pro 2008 19:15:21

tak na ten kreatin by som v tvojom pripade asi počkal..na začiatok je zaklad protein..a ked maš velký energetický výdaj alebo rýchly metabolizmus tak može byť aj gainer-ale podla mna je gainer vyhodene peniaze..ja si davam po treningu protein ktorý si miešam s glukózou a maltodextrinom..alebo len s bananom..na kreatin si ešte určite počkaj , začal si len nedavno a mal by si naberat aj bez kreatinu ak budeš dobre jesť..
martin_es6
člen Sportuj.com

Příspěvekod Asafa v stř 07. led 2009 21:01:45

martin_es6 píše:tak na ten kreatin by som v tvojom pripade asi počkal..na začiatok je zaklad protein..a ked maš velký energetický výdaj alebo rýchly metabolizmus tak može byť aj gainer-ale podla mna je gainer vyhodene peniaze..ja si davam po treningu protein ktorý si miešam s glukózou a maltodextrinom..alebo len s bananom..na kreatin si ešte určite počkaj , začal si len nedavno a mal by si naberat aj bez kreatinu ak budeš dobre jesť..

Jakej protein bys mě teda doporučil? Mě se celkem libí Matrix
Asafa
Nový člen

Příspěvekod martin_es6 v sob 17. led 2009 15:59:59

kludne..ked matrix tak matrix..ja som mal teraz bio tech iso whey 100% bol som s nim spokojný aj kvalitou aj cenou..teraz by mi mal prisť elit od dynamize..výber je velký..
martin_es6
člen Sportuj.com

Příspěvekod rocky v ned 18. led 2009 19:16:22

Je dobré na začátku brát nějaké suplementy? Četl jsem že je lepší na začátku nic a pak postupně přidávat jednotlivé suplementy.
rocky
Nový člen

Příspěvekod martin_es6 v ned 18. led 2009 19:18:08

dobre si čital..na začiatku budeš priberať aj ked budeš dobre jesť..
martin_es6
člen Sportuj.com

Příspěvekod ostrolucan v čtv 19. úno 2009 22:29:40

Sportuj píše:Máte nějaké dotazy ohledně suplementů, pište sem.

cvicim s obcasnymi prestavkami uz asi rok a chcem sa opytat ci spravne uzivam aj spravne supl.uzivam.Rano na lacno amino.tabl. plus kreatin s glukozou,pred cvicenim tak 20min.kreatin s glukozou a tiez amino.tabl.,po cviceni ihned gainer a amino,do 1,5 hod. po cviceni srvat. alebo sojovy protein(podla toho co mam).pred spanim glutamin,myslite ze je to dostacujuce?dakujem
ostrolucan
člen Sportuj.com

Další

Zpět na Suplementace