Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

to asi neni vůůbec žádný nový téma, ale neva:o)

Kdo jsi a jaký sport děláš?

to asi neni vůůbec žádný nový téma, ale neva:o)

Nový příspěvekod Adéla v ned 01. bře 2009 20:37:46

Zdravim všechny přítomný sportovce!!:o) Jmenuju se Adéla a už od malička jsem zapálená do sportu...začínala jsem jako malej prďola s tátou v sokole, rozumíte, nějaký ty kruhy, přeskok přes kozu, švédská bedna...spíš takový taškařicě:) Asi ve třetí třídě jsem začla plavat, to mi vydrželo do šestky a pak nastoupil volejbal, u kterýho jsem zůstala čtyři roky, ale k tomu jsem si ještě v sedmičce přibrala tanec, kterej dělám dodnes a nejvíc tenhle sport miluju...Taky mam ale moc ráda kolo, lyže, ráda se projedu i na běžkách, když je příležitost (tý ale bohužel moc neni), i plavání jsem zůstala dodnes věrná, je toho prostě moc,co mam ráda a nebránim se vyzkoušet jakejkoli sport...Jo a sem z Prahy,ale to asi neni zas tak důležitý...
Adéla
Nový člen

Re: to asi neni vůůbec žádný nový téma, ale neva:o)

Nový příspěvekod Sportuj v úte 03. bře 2009 15:44:25

Vítej na sportuj.com
Sportuj
Administrátor

Nový příspěvekod martin_es6 v pát 06. bře 2009 20:51:58

aj ja ťa tu pekne vitam..
martin_es6
člen Sportuj.com

Nový příspěvekod Martin.803 v pon 09. bře 2009 12:18:50

Ahoj,

já jsem Martin z Moravy, konkrétně někde z okolí Uherského Brodu. Je mi 18 a ze sportu mám nejradší běh na delší tratě, posilování a nějaké to bojové umění. Z kolektivních fotbal, hokej a taky tenis. Dále mám rád turistiku, les, přírodu, punk, rock, pop, zvířata, KOČKY a Angelinu Jolie :D
Angie

Obrázek

Život je čekání na to, kdy se naše sny změní ve skutečnost.

Hugo Victor
Martin.803
Nový člen

Zpět na Představ se