Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

zeštíhlet při síle

Sportovní výživa, jak správně jíst

zeštíhlet při síle

Příspěvekod milla20066 v čtv 12. led 2012 21:42:55

Dobrý den.
Dělám sport u kterého potřebuji pracovat s vahou vlastního těla a potřebuji hodně síly. Bohužel jsem hodně vysoká a tudíž těžká. Oproti jiným cvičenkám z tréninku mám bezmála o 30cm více a bohužel i co se váhy týče o asi 15kg víc. Musím tedy zvedat namísto 50kg necekých 70 a začíná se to projevovat na mých šlachách na rukou. Po tréninku mám problém cokoli pevně udržet v ruce, protože mě hodně bolí šlachy na předloktí. Potřebuji tedy zhubnout, abych byla lehčí, ale bez ztráty síly, abych mohla pokračovat v tréninku. Jím zdravě a sportuji, jsem tedy sportovně štíhlá, ale pořád těžká. Nevím jak mám situaci řešit. Jestli kupovat analgetické krémy aby šlachy nebolely, nebo více trénovat abych zesílela a zhubla. Můžete mi poradit jak to řešit? děkuji.
milla20066
Můj první příspěvek!

Zpět na Výživa