Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair. Domácí posilovací stroje.

Zlomeniny

Trapí vás nějaký zdravotní problém, rádi vám poradíme.

Zlomeniny

Nový příspěvekod Sportuj v sob 29. lis 2008 13:33:47

Zdroje na Sportuj.com:
http://www.sportuj.com/view.php?nazevcl ... 2008070031

Sem směřujte vše ohledně zlomenin. Měli jste již někdy něco zlomeného?
Sportuj
Administrátor

Re: Zlomeniny

Nový příspěvekod Adéla v stř 04. bře 2009 11:17:18

Hezký den, měla bych dotaz...Je mi 20 let a asi v 6 letech jsem si zlomala nohu v kotníku..Nyní osmým rokem tancuji a je to tak 3 měsíce, co jsem si udělala výron (právě na té noze,která byla zlomená) plus jsem si natáhla šlachy, prostě děs..dostala jsem berle a celkem dlouho to bylo hodně bolestivé..Pak ta největší bolest ustoupia, ale pořád mám ten kotník mírně napuchlý a když si třeba sednu na paty, stále to bolí nebo i při jiných specifických pohybech tenkotník cítím..Je to normální? Neměla bych to ještě nějak řešit? Předem děkuji za odpověď..
Adéla
Nový člen

Nový příspěvekod Sportuj v stř 11. bře 2009 13:31:04

Adéla píše:Hezký den, měla bych dotaz...Je mi 20 let a asi v 6 letech jsem si zlomala nohu v kotníku..Nyní osmým rokem tancuji a je to tak 3 měsíce, co jsem si udělala výron (právě na té noze,která byla zlomená) plus jsem si natáhla šlachy, prostě děs..dostala jsem berle a celkem dlouho to bylo hodně bolestivé..Pak ta největší bolest ustoupia, ale pořád mám ten kotník mírně napuchlý a když si třeba sednu na paty, stále to bolí nebo i při jiných specifických pohybech tenkotník cítím..Je to normální? Neměla bych to ještě nějak řešit? Předem děkuji za odpověď..

já bych ti doporučil zajít určitě za doktorem, ten ti určitě poradí
Sportuj
Administrátor

Nový příspěvekod Akathos v pon 12. říj 2009 16:20:59

Mám měsíc vyvrklý kotník + k tomu něco ani to nejsou natáhlé šlachy, ALE mám nohu v sádře už 3tí týden 21. konečně pude sádra pryč. Nevíte o co se jedná a např rehabilitační dobu ? ůraz se stal při fotbalu když sem dopadl na hranu chodidla, poté sem asi 5min snažil rozchodit bolelo ale dalo se a pak sem doma když sem si nohu dal do ledu a na židly po sundání ledu zjistil že to nebude asi sranda bo sem s kotníkem už nehnul a měl sem ho oteklí jak meloun :D , no ale tak 2,5X více než normál každopádně. Nevíte na jak dlouho to asi bude ještě než to bude 100% ok ? děkuji
Akathos
Nový člen

Zpět na Zdraví, nemoc, bolest